Τηλ.::
Κίνα Ιατρική μίας χρήσης μάσκα προσώπου κατασκευαστής
Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ

Αρχική Σελίδα

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

Η ιατρική Co. οργάνων Greetmed Ningbo, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011 με το εμπορικό σήμα Greetmed. Από την καθιέρωση, μας έχουν στοχεύσει στην οικονομία καμίας προσπάθειας να δημιουργήσουμε τις καθημερινές ανάγκες και να αφιερώσουμε όλη την προσοχή μας για να εξυπηρετήσουμε τους σφαιρικούς πελάτες με την υιοθέτηση της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της «λαϊκής, αξιόπιστης υπηρεσίας, της στρατηγικής συνεργασίας και της βιώσιμης ανάπτυξης» και της επιμονής στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, υπηρεσία ανώτατη. Οι θέτοντας στόχοι ότι η «απαίτηση των πελατών είναι συνεχής μας ακολουθούν.   

 

Η ιατρική Co. οργάνων Greetmed Ningbo, ΕΠΕ ένωσε το διεθνή ανεφοδιασμό ΜΑΣΚΏΝ ΠΡΟΣΏΠΟΥ το 2018 και γρήγορα αύξηση δεδομένου ότι ένας χρυσός προμηθευτής, έχουμε αναπτύξει υψηλό - ποιοτική αντι-σκόνη, αντι-ελαφριά ομίχλη, αντι-βακτηρίδια και ιός, οδηγώντας, μη υφανθείσα μίας χρήσης μάσκα για τους ενηλίκους και τα παιδιά με 5 σειρές, 9 σχέδια, χιλιάδες χρώματα.

 

Η ποιότητα είναι βασισμένη στο εθνικό τυποποιημένο LD29-2006, GB/T2626-2006, GB2828-87, GB2829-87 και συνδυασμένη με τα διαφορετικά πρότυπα στις διαφορετικές χώρες. Έχετε το CE και το FDA, πελάτης μπορεί επίσης να πάρει το πιστοποιητικό FDA για να καταχωρήσει το προϊόν μας.

 

Το Greetmed ΕΙΝΑΙ η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΣΕ JS ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΉ ΜΑΚΡΟΠΡΌΘΕΣΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΑΠΌ ΤΏΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Greetmed

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~99

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Από την καθιέρωσή του το 2011, JS έχει επενδύσει βαριά στην παραγωγή μασκών προσώπου, μισθώνοντας καλοί άνθρωποι, που μετατρέπουν τους εξοπλισμούς, για να σιγουρευτεί ότι οι μάσκες σας υπερβαίνουν τις απαιτήσεις σας για τη δύναμη, την ακεραιότητα, το ύφος, και το χρώμα. Έχουμε 7 γραμμές παραγωγής που μπορούν να παρέχουν την καλύτερη χρονική ανοχή στη βιομηχανία κατασκευής μασκών και η αποδεδειγμένη πείρα εκτύπωσής μας σημαίνει ότι οι ποιοτικές εικόνες βάζουμε στη μάσκα επικοινωνούμε την ποιότητα αυτό που είναι μέσα.

 

Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

υπηρεσία της εταιρίας

Παρέχουμε την υπηρεσία cOem και είμαστε οι κύριες μίας χρήσης προστατευτικές μάσκες προσώπου και ο σχετικός κατασκευαστής προϊόντων. Ελεύθερα διαθέσιμα, κατάλληλα προϊόντα δειγμάτων, ανταγωνιστική και σταθερή τιμή. Με την πλούσια εμπειρία περισσότερων από 9 ετών, έτσι μπορούμε να είμαστε ο μακροπρόθεσμος προμηθευτής σας.

 

Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε χαλινάρι-σοφό να διαχειριστούμε την ομάδα, την ομάδα σχεδίου και QC την ομάδα, και την ομάδα 24 πωλήσεων υπηρεσία online.

 

 

 

 

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd
Ανατολικός δρόμος Zhongshan No.428, κωμόπολη Chongfu, πόλη Jiaxing, 314511 Κίνα
Τηλ.::86-0573-88331616
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ιατρική μίας χρήσης μάσκα προσώπου προμηθευτής. © 2020 - 2021 medicaldisposablefacemask.com. All Rights Reserved.